KAD
NL

DIERPLAGEN informatie

DIERPLAGEN Informatie is een onafhankelijk vaktijdschrift over het management van dierplagen voor iedereen die professioneel met dierplaagbeheersing te maken heeft. Het besteedt ieder kwartaal uitgebreid aandacht aan nieuws, wetenswaardigheden, cursussen, praktische oplossingen en achtergrondartikelen voor en door vakgenoten.

DIERPLAGEN Informatie richt zich op bestrijdingstechnici, bestrijdingsorganisaties, gemeenten, terreinbeheerders, woningcorporaties en facilitaire managers werkzaam in uiteenlopende branches, zoals de voedingsindustrie, toerisme en recreatie, zorgsector, horeca, douane, productiebedrijven en archivering.

Abonnement DIERPLAGEN Informatie

De kosten voor een jaarabonnement (vier edities per jaar) bedragen € 49,00 (inclusief verzendkosten, exclusief 6% BTW). Voor verzendadressen buiten Nederland is dit € 56,50.

Losse nummers kunt u aanvragen voor € 12,50 per nummer (inclusief verzendkosten en exclusief 6% BTW).
Voor het aanvragen van een abonnement of losse nummers kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Adverteren in DIERPLAGEN Informatie

DIERPLAGEN Informatie is hét vaktijdschrift over dierplaagbeheersing. Met een advertentie in DIERPLAGEN Informatie bereikt u een selecte doelgroep van professionals op het gebied van plaagdiermanagement.

Meer informatie over advertentietarieven en aanleverdata vindt u hier. Voor meer informatie over adverteren in DIERPLAGEN Informatie kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (0317) 41 96 60 of via het contactformulier.

Informatie voor Auteurs

De redactie van DIERPLAGEN Informatie is geïnteresseerd in uw bijdrage over dierplaagbeheersing. Actuele artikelen en achtergrondartikelen over bestrijdingsmethoden, alternatieve methoden, onderzoek, praktijkervaringen en biologie van plaagdieren zijn van harte welkom.

Overweegt u een bijdrage of heeft u een suggestie? Neem dan contact op met de redactie via nkamphorst@kad.nl

Redactie DIERPLAGEN Informatie

Hoofdredacteur
Ir. N.F. Kamphorst
nkamphorst@kad.nl
Redactieraad
W.B.E. Budding
B. Schoelitsz, MSc
N.A.H.W. Vonk
Dr. A.C.M. Weijman
Redactieadres
DIERPLAGEN Informatie
Postbus 350
6700 AJ WAGENINGEN
(0317) 41 96 60
Magazine "Dierplagen"

In deze uitgave leest u over:

  • De nieuwe Wet natuurbescherming
  • Terug van vakantie... wat voel ik nu?
  • Supermollen
© 2015 - 2017 KAD. Alle rechten voorbehouden