KAD
NL

Bedrijven

Het kan zijn dat u tijdens een bestrijdingsactie tegen problemen aan loopt, of dat u in uw voedingsmiddelen bedrijf problemen wil voorkomen, of misschien wel producten ontwikkeld die problemen moeten voorkomen. Dit zijn zo maar drie voorbeelden waarom het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen ook iets voor uw organisatie kan betekenen.

Wat kunnen wij voor uw bestrijdingsbedrijf betekenen?

Wanneer een bestrijdingsactie niet aan slaat, of wanneer u een insect tegen komt dat u niet herkent, dan kan het handig zijn om terug te kunnen vallen op de kennis van het KAD. Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen voorziet de plaagdierbeheerser van advies op maat en kan daarnaast helpen bij het vergroten van de dienstverlening van bedrijven.

Meer informatie over de diensten voor bestrijdingsbedrijven.

Het KAD is er ook voor de (voedingsmiddelen)industrie

Plaagdierproblematiek in de (voedingsmiddelen)industrie staat vaak gelijk aan imagoschade. Ook in dit geval is voorkomen beter dan genezen.
Het KAD voert Objectieve Kwaliteits Inspecties (OKI) uit om zo tot een risico-inventarisatie voor uw bedrijf te komen. Het is ook mogelijk om uw processen die noodzakelijk zijn bij het plaagdiermanagement objectief te laten auditeren. In dat geval is 'IPM Proces Modellering' wellicht interessant voor u.

Meer informatie over de diensten voor de (voedingsmiddelen)industrie.

Wilt u als fabrikant of leverancier een onderzoek uit laten voeren?

Als fabrikant of leverancier van producten wilt u natuurlijk weten of het product wat u op de markt brengt werkzaam is. Het KAD kan een werkzaamheidsonderzoek voor u uitvoeren.

Meer informatie over de diensten voor fabrikanten en leveranciers van producten.
TIJDSCHRIFT Dierplagen INFORMATIE

In de laatste editie leest u onder meer over:

  • Bedwantsmanagement in de Verenigde Staten
  • Westnijlvirus - overdracht door Nederlandse steekmuggen
  • Begassen - bestrijding door de specialist!
© 2015 - 2018 KAD. Alle rechten voorbehouden