KAD
NL

Bestrijdingsbedrijven

Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen biedt ondersteuning voor zowel plaagdierbeheersers als bedrijven. Wanneer u bijvoorbeeld tegen problemen aan loopt bij een bestrijdingsactie, of wanneer u de kwaliteit van uw dienstverlening wilt verhogen geven wij u graag passend advies.

Uw partner voor kwaliteitsinspecties

Het KAD kan op uw verzoek, of op het verzoek van uw opdrachtgever, een objectieve kwaliteitsinspectie (OKI) uitvoeren. Op basis van deze inspectie wordt een risico invertarisatie (op het gebied van plaagdieren) van een bepaald object samengesteld. Eventuele tekortkomingen die naar voren komen tijdens de inventarisatie worden duidelijk in beeld gebracht en in de rapportage van advies voorzien zodat het risico tot een minimum kan worden beperkt.

Onze kwaliteitsinspecties kunnen wanneer gewenst voldoen aan industriestandaarden zoals AIB, BRC en IFS.

Meer informatie over kwaliteitsinspecties

Vergroot uw kennis en blijf op de hoogte van ontwikkelingen

KAD-Opleidingen biedt voor de gediplomeerde plaagdierbeheerser diverse cursussen en wettelijk verplichte nascholingsdagen aan. Met uiteenlopende onderwerpen, van bedwantsen tot vleermuizen, of de Wet natuurbescherming tot hygieneprotocollen, is er altijd wel iets wat op uw wensen of behoeften aansluit. Dankzij de uitgebreide kennis van onze docenten met vaak jarenlange ervaring in de praktijk mag KAD-Opleidingen zich niet voor niets de grootste opleider van plaagdierbeheersers in Nederland noemen.

Meer informatie over KAD-Opleidingen

Voor informatie en ondersteuning neemt u contact op met het KAD

Het KAD probeert een grote bijdrage te leveren aan het verhogen van de kwaliteit van de uitvoerende werkzaamheden van bestrijdingstechnici. Dit bereiken we niet alleen met goede scholing, maar bijvoorbeeld ook door medewerkers van bedrijven die zich hebben aangesloten bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen voor advies te voorzien bij plaagdiervraagstukken, (onbeperkt) determinaties uit te voeren of een actueel overzicht met toegelaten biociden en industiestandaarden.

Meer informatie over de KAD-serviceovereenkomst
TIJDSCHRIFT Dierplagen INFORMATIE

In de laatste editie leest u onder meer over:

  • De bever - waterbouwkundig ingenieur
  • De toekomst van duurzaam plaagdierbeheer - stadsnatuurbeheer in Amsterdam en Rotterdam
  • Consumentenvoorlichting over biociden
© 2015 - 2018 KAD. Alle rechten voorbehouden