Rat

KAD-serviceovereenkomst plaagdierbeheersbedrijven

Plaagdierbeheersbedrijven die de kwaliteit van hun dienstverlening willen verhogen kunnen een serviceovereenkomst op basis van Integrated Pest Management (IPM) met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) aangaan. Soms loopt u als plaagdierbeheerser tegen een probleem aan waarvoor u geen oplossing weet, bijvoorbeeld als een bestrijdingsactie onvoldoende of helemaal niet werkt. Het is dan fijn dat u kunt terugvallen op de deskundigheid van het KAD. Als u een serviceovereenkomst met ons heeft gesloten dan is het ten allen tijde mogelijk om contact met het KAD op te nemen en het vraagstuk aan onze biologen of adviseurs voor te (laten) leggen). Wij denken graag met u mee. Zo levert u meerwaarde naar uw klant! Een groot aantal bedrijven heeft al hiervoor gekozen, bekijk voor een indruk ons bedrijvenregister.

De voordelen van een KAD-serviceovereenkomst

Wanneer u een serviceovereenkomst aangaat met het KAD heeft u recht op tal van diensten, waaronder:

Daarnaast genieten serviceovereenkomsthouders voorrang en/of korting op diverse activiteiten en middelen zoals:

Meer informatie over een KAD-serviceovereenkomst?

Een serviceovereenkomst voor een bedrijf tot vijf bestrijdingstechnici sluit u al af voor slechts €219,59 exclusief BTW per kwartaal. Voor dit bedrag kunt u onder andere determinaties insturen (normaal € 74,00 excl. BTW (€ 89,54 incl. BTW) per stuk) en heeft u recht op 10% korting op ondersteuning door onze adviseurs of biologen (normaal € 143,00 per uur).

Wanneer u als plaagdierbeheersbedrijf meer informatie wilt over het aangaan van een serviceovereenkomst met het KAD dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0317 419 660 of gebruik het contactformulier.