Dierplagen Informatie foto 2

Dierplagen Informatie Magazine

Dierplagen Informatie is een onafhankelijk vaktijdschrift vanuit Stichting Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) over het management van dierplagen, bestemd voor iedereen die professioneel met dierplaagbeheersing te maken heeft. Het besteedt ieder kwartaal uitgebreid aandacht aan nieuws, wetenswaardigheden, cursussen, praktische oplossingen en achtergrondartikelen voor en door vakgenoten. Het tijdschrift richt zich op bestrijdingstechnici, bestrijdingsorganisaties, gemeenten, terreinbeheerders, woningcorporaties, facilitaire managers en zorgprofessionals werkzaam in uiteenlopende branches, zoals de voedingsindustrie, toerisme en recreatie, zorgsector, horeca, douane, productiebedrijven en archivering.

De kosten voor een jaarabonnement (vier edities per jaar) bedragen per 1 januari 2021 € 50,95 (inclusief verzendkosten, exclusief 9% BTW). Voor verzendadressen buiten Nederland is dit € 52,95 (inclusief verzendkosten, exclusief 9% BTW). Losse nummers kunt u aanvragen voor € 12,95 per nummer (inclusief verzendkosten en exclusief 9% BTW). Een abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij 2 maanden voor de einddatum schriftelijk wordt opgezegd. Voor het aanvragen van een abonnement of losse nummers kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier.

Historie van ons magazine

Dierplagen Informatie is een tijdschrift met een lange geschiedenis. Van 1953 tot 1991 heette het tijdschrift Rat en Muis, van 1991 tot en met 1997 Dierplagen en Milieu en sinds 1998 gebruiken wij de huidige naam, Dierplagen Informatie. Op dit moment brengen we oude artikelen in in een gratis voor het publiek toegankelijke database van Groen Kennisnet, in samenwerking met de bibliotheek van Wageningen University & Research. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar het archief van het tijdschrift op deze site.

Adverteren in Dierplagen Informatie

Dierplagen Informatie is hét vaktijdschrift over dierplaagbeheersing. Met een advertentie in dit tijdschrift bereikt u een selecte doelgroep van professionals op het gebied van plaagdiermanagement. Voor informatie over advertentietarieven en aanleverspecificaties kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (0317) 41 96 60.

Informatie voor Auteurs

De redactie van Dierplagen Informatie is geïnteresseerd in uw bijdrage over dierplaagbeheersing. Actuele artikelen en achtergrondartikelen over bestrijdingsmethoden, alternatieve methoden, onderzoek, praktijkervaringen en biologie van plaagdieren en invasieve soorten zijn van harte welkom, mits deze niet elders al eerder zijn verschenen. Overweegt u een bijdrage of heeft u een suggestie? Neem dan contact op met de redactie via e-mail: nkamphorst@kad.nl

Redactie

Hoofdredacteur

Ir. N.F. Kamphorst

nkamphorst@kad.nl

Redactieraad

W.B.E. Budding

S. van de Wouw, MSc.

Ing. H.C.M. van Gestel

V.H. de Visser, MSc.

I.M. Krijger, MSc. PhD.

Redactieadres
Dierplagen Informatie
Postbus 350
6700 AJ WAGENINGEN
(0317) 41 96 60
01-Cover-Dierplagen nr210241024_1