Dierplagen Informatie

Het magazine Dierplagen Informatie

Dierplagen Informatie is een onafhankelijk vaktijdschrift vanuit het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) over het management van dierplagen, bestemd voor iedereen die professioneel met dierplaagbeheersing te maken heeft. Het besteedt ieder kwartaal uitgebreid aandacht aan nieuws, wetenswaardigheden, cursussen, praktische oplossingen en achtergrondartikelen voor en door vakgenoten. Het tijdschrift richt zich op bestrijdingstechnici, bestrijdingsorganisaties, gemeenten, terreinbeheerders, woningcorporaties, facilitaire managers en zorgprofessionals werkzaam in uiteenlopende branches, zoals de voedingsindustrie, toerisme en recreatie, zorgsector, horeca, douane, productiebedrijven en archivering.

De kosten voor een jaarabonnement (vier edities per jaar) bedragen € 49,95 (inclusief verzendkosten, exclusief 9% BTW). Voor verzendadressen buiten Nederland is dit € 52,50 (inclusief verzendkosten, exclusief 9% BTW). Losse nummers kunt u aanvragen voor € 12,95 per nummer (inclusief verzendkosten en exclusief 9% BTW). Een abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij 2 maanden voor de einddatum schriftelijk wordt opgezegd. Voor het aanvragen van een abonnement of losse nummers kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Adverteren in Dierplagen Informatie

Dierplagen Informatie is hét vaktijdschrift over dierplaagbeheersing. Met een advertentie in dit tijdschrift bereikt u een selecte doelgroep van professionals op het gebied van plaagdiermanagement. Voor informatie over advertentietarieven en aanleverspecificaties kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (0317) 41 96 60.

Informatie voor Auteurs

De redactie van DIERPLAGEN Informatie is geïnteresseerd in uw bijdrage over dierplaagbeheersing. Actuele artikelen en achtergrondartikelen over bestrijdingsmethoden, alternatieve methoden, onderzoek, praktijkervaringen en biologie van plaagdieren zijn van harte welkom, mits deze niet elders al eerder zijn verschenen. Overweegt u een bijdrage of heeft u een suggestie? Neem dan contact op met de redactie via nkamphorst@kad.nl

Redactie Dierplagen Informatie

Hoofdredacteur
Ir. N.F. Kamphorst
nkamphorst@kad.nl
Redactieraad
W.B.E. Budding
Ing. H.C.M. van Gestel
V.H. de Visser, MSc.
Dr. A.C.M. Weijman
Redactieadres
Dierplagen Informatie
Postbus 350
6700 AJ WAGENINGEN
(0317) 41 96 60
Dierplagen Informatie