Planning

Doorlichten van uw bedrijfsproces

Hoe wordt plaagdierbeheersing bij de processen in uw organisatie ingevuld?

Het beschrijven van bedrijfsprocessen is over het algemeen goed geregeld binnen bedrijven en instellingen. Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) voert objectieve audits uit van processen die noodzakelijk zijn bij plaagdiermanagement binnen een organisatie. Beheersing van ongedierte is immers binnen veel bedrijven een must. Good Manufacturing Practice (GMP), oftewel een goede manier van produceren, is een voorbeeld en ook vaak een vereiste kwaliteitsborging van het gehele productieproces in de farmaceutische, de cosmetische en de voedingsmiddelenindustrie. Op het gebied van plaagdierbeheersing is er veelal een contract met een externe plaagdierbeheerser wat de lading moet dekken die in industriestandaards zoals BRC, FSSC 22000 of IFS gesteld is. Hiermee wordt een schakel ingevuld binnen een organisatie, maar is de ketting niet compleet.

Onze audit IPM Procesmodellering

Tijdens het uitvoeren van een audit IPM Procesmodellering leggen wij de processen die noodzakelijk zijn bij plaagdiermanagement onder een vergrootglas. We toetsen de processen aan de geldende industriestandaards en aan IPM. IPM staat voor Integrated Pest Management, ofwel geïntegreerd plaagdierbeheer. Een audit bestaat uit:

Kortom, met dit type audit worden uw bedrijfsprocessen van begin tot einde doorgelicht en kunt u voorkomen dat problemen met plaagdieren steeds opnieuw optreden. Vele tevreden klanten (zowel MKB-bedrijven als multinationals) gingen u voor!

Meer informatie over IPM Procesmodellering?

Wanneer u vragen heeft over onze audit IPM Procesmodellering beantwoorden we deze graag. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0317 419 660 of via het contactformulier.