cider-productielijn

Succesvol plaagdierbeheer in de food- & feedsector

Plaagdierbeheersing is van essentieel belang in de gehele voedselketen: van de primaire sector tot de eindgebruiker/ consument. Door de aantrekkelijkheid van de gehanteerde goederen (grondstoffen, levensmiddelen) in combinatie met de hoge eisen op de uitvoering van plaagdierbeheer, dient er een preventief beheersplan in werking te zijn bij de sector food & feed.

Hierbij vormt de samenwerking tussen plaagdierbeheerser en opdrachtgever de basis. Om het systeem voor plaagdiermanagement-op-maat goed in te richten, is kennis van zaken essentieel.

In dit webinar wordt uitleg gegeven over geïntegreerde plaagdierbeheersing (IPM) en wordt vervolgens ingegaan op onderwerpen van specifiek belang voor bedrijven in de voedingsmiddelen- en diervoerbranche, om resultaten van de beheersing te borgen. De werkwijze volgt de principes van HACCP waarbij pro activiteit een succesfactor is.

Sprekers

Tijdens de webinar komen twee sprekers aan bod:

Mari Middelkoop

Adviseur Integrated Pest Management bij het KAD

Hoofdzakelijke taken: relatiebeheer overheid, gemeenten, bedrijven en instellingen, begeleiding implementatie IPM

Anna Möller

Anna

Adviseur Integrated Pest Management bij het KAD

Hoofdzakelijke taken: plaagdiermanagement en voedselveiligheid, voorraadaantastende insecten, auditor BRC, ISO, HACCP, etc.

Terugkijken?

Hieronder kunt u de webinar terugkijken!