KAD Nudepark 145

Determinatie aanvragen

Bij een determinatie stuurt u een monster van de dieren die u heeft aangetroffen, hun uitwerpselen of hun schadebeeld naar ons toe, zodat wij precies kunnen nagaan om welk dier het gaat. Dit vergemakkelijkt een eventuele bestrijding. Wij streven er naar om bij reguliere determinaties binnen zeven werkdagen na ontvangst van het monster de uitslag te verstrekken. Bij spoeddeterminaties is dit binnen drie werkdagen. De bijbehorende kosten staan in onderstaand formulier aangegeven.

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer u alle velden juist heeft ingevuld verschijnt onderaan het kopje ‘Voorwaarden’ de knop ‘Aanvragen‘. Wanneer u op deze knop drukt krijgt u de bevestiging: “Uw determinatie is aangemeld.”
Indien u geen bevestiging krijgt, verzoeken wij u om de velden nog eens langs te lopen, want dan is er iets niet of onjuist ingevuld. Onjuiste velden zullen rood gemarkeerd zijn. Zorg ervoor dat deze velden ook ingevuld worden.

Met inzending van dit formulier geeft u akkoord tot gebruik en verwerking van uw persoonsgegevens, hebt u kennis genomen van de privacyverklaring waarbij u geïnformeerd werd omtrent uw rechten en gaat u akkoord met de facturatie van de door u gekozen determinatie-optie. U ontvangt hiervan per e-mail een factuur. Er vindt geen restitutie plaats.