huismuizen PD

Een serviceovereenkomst, handig?

Het KAD biedt gemeenten en plaagdierbeheersbedrijven de mogelijkheid om serviceovereenkomsten af te sluiten. Met zo’n serviceovereenkomst ben je verzekerd van doorlopende ondersteuning en advies door onze vakbekwame adviseurs en biologen.

Maatwerk

Geen enkele organisatie is standaard, dus ook onze serviceovereenkomsten niet. Aan elke serviceovereenkomst gaat een gesprek of onderzoek vooraf met een van onze adviseurs om wensen en behoeften in kaart te brengen. Hiermee vormt iedere serviceovereenkomst maatwerk dat is afgestemd op uw organisatie.

Gemeenten

Serviceovereenkomsten met gemeenten worden vormgegeven vanuit een Quick Scan of onderzoekstraject op een praktijkcasus. Van daaruit wordt de bestaande situatie afgezet tegen de gewenste, waarna afspraken volgen over projectstappen om daar te komen.

Aandachtsgebieden zijn o.a.:

Plaagdierbeheersbedrijven

Een serviceovereenkomst met het KAD biedt plaagdierbeheersbedrijven verschillende voordelen. Hierbij kan er, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf, een servicepakket voor u worden samengesteld. Hieronder vallen bijvoorbeeld:

Geïnteresseerd in een serviceovereenkomst met het KAD?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een serviceovereenkomst met het KAD? Onder het kopje dienstverlening op onze website worden de verschillende mogelijkheden verder uitgelicht.

Uiteraard kunt ook telefonisch (0317-419 660) of per e-mail contact met ons opnemen voor informatie, het maken van een afspraak of voor een offerte.