Coronavirus

KAD schort haar lessen op tot 6 april

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat het kabinet vandaag heeft aangekondigd dat vanaf maandag 16 maart tot 6 april alle scholen in Nederland gesloten worden om verspreiding van het #Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Als Kennis- en Adviescentrum Dierplagen zullen ook wij onze deuren tijdelijk voor cursisten sluiten.

Er komen bij ons immers cursisten uit het hele land en wij willen de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk maken. Daarnaast zijn wij ons bewust dat een deel van de cursisten nu ineens de kinderen thuis heeft, waardoor het volgen van lessen bemoeilijkt wordt.

Binnenkort ontvangen cursisten die de komende 3 weken bij ons een opleiding, cursus, nascholing of training zouden volgen méér informatie over de manier waarop deze lessen na 6 april kunnen worden ingehaald. Wij hopen op uw begrip over deze maatregel en doen er alles aan om deze situatie op ordentelijke wijze op te lossen.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, neem dan gerust contact met ons op via 0317-419660 (tijdens kantooruren) of mail naar info@kad.nl