KAD Nudepark 145

Onze opleidingen en nascholingen gaan weer van start!

We zijn blij om u te melden dat we weer gaan starten met onze opleidingen en nascholingen! Medio maart moesten wij wegens corona onze deuren sluiten, maar door de versoepeling kunnen we nu weer van start.

Met name door de 1,5 meter maatregel zullen de lesdagen er wel anders uitzien dan dat u van ons gewend bent. Wij hebben de afgelopen tijd gebruikt om dit intern door te voeren. Daarnaast zijn wij druk met de cursusplanning; er zijn veel lesdagen die ingehaald moeten worden en door de 1,5 meter maatregel is de beschikbare ruimte beperkt. Onze eerste prioriteit ligt bij het hervatten van de BT-opleidingen die halverwege zijn stopgezet. Het is belangrijk dat kandidaten zo spoedig mogelijk hun opleiding tot bestrijdingstechnicus succesvol kunnen afronden. Daaromheen zullen wij nascholingsdagen plannen, mogelijk ook op zaterdagen.

Als u zich al had ingeschreven voor een opleidings- of nascholingsdag, nemen wij met u contact op. U heeft immers een plaats gereserveerd en kunt dan aangeven of de nieuw geplande datum u schikt. Mochten er daarna nog plaatsen over zijn, dan stellen we de nascholing of cursus open voor nieuwe aanmeldingen. Check dus regelmatig onze website! 👈

 

Overigens is het goed te weten dat de Inspectie IL&T coulant is als u wegens corona niet op tijd uw punten voor verlenging van het vakbekwaamheidsbewijs heeft behaald!

Vragen? Neem gerust contact op met KAD Opleidingen via tel. 0317-412672!

Groen-licht